Gilazi:  Loes en Mariel

Duizendpoot Mariel Poelen uit Groesbeek is het creatieve brein achter groothandel Gilazi. Zij geeft al jaren schilderworkshops aan creatievelingen en houdt zich daarnaast bezig met allerlei muzikale activiteiten. Ook verkoopt zij vanuit haar kleine maar sfeervolle atelier haar mooie kunstwerken, waaronder schilderijen en beschilderde tassen. 

 

Bloemiste Loes Janssen kwam in contact met Mariel en heeft een aantal vazen in haar bloemenwinkel tentoongesteld. Door de enthousiaste reacties en goede verkoop besloot zij om de vazen onder de aandacht van andere bloemisten te gaan brengen. Auto volgeladen en op pad! 

Ook bij andere bloemisten/woonwinkels maakten de vazen indruk en naar aanleiding daarvan koos Gilazi voor een stand op de TrendZ beurs in Gorinchem. 

Inmiddels, 2 succesvolle beurzen verder, zijn de vazen van By Mariel te vinden in veel mooie winkels in heel Nederland. 

 

Twee keer per jaar komt Gilazi met een nieuwe collectie. Deze word aangepast op de trendkleuren van het seizoen. 

Iedere vaas is met zorg met de hand laag voor laag beschilderd en daardoor dus uniek. De eerste laag glasverf is de onderlaag, een combinatie van verschillende kleuren om zo een levendig effect te krijgen. Als deze laag droog is worden de prints zorgvuldig op de vaas aangebracht. Daarna word het design afgewerkt om diepte te creëeren en de finishing touch eraan te geven. 

Er is er geen een hetzelfde en dat maakt deze vazen zo bijzonder. Het zijn echte kunstwerkjes, ze zijn met liefde gemaakt!

De vazen en glasplaten zijn echte blikvangers in je winkel en verkopen zichzelf.

Kijk hier en kies welke bij jou past! 

© 2019 By Mariel             

  • Facebook Social Icon
  • Pinterest Social Icon